+31 630846289 info@wsvdehitsert.nl

28 Mei 2022gereserveerd geboekt
29 Mei 2022gereserveerd geboekt
Selecteer eerst een datum

betaal met IDEAL, creditcard of andere ondersteunde betaalmethoden

Hoe werkt het..?

De kalender geeft 2 maanden tegelijk weer. Met de ‘pijltoetsen’  links- en rechtsboven in de kalender kunt u door het jaar bladeren. Beschikbare dagen zijn groen gekleurd. Als de camperplaats gereserveerd of definitief geboekt is , is deze dag rood gekleurd. Wanneer het terrein is gesloten, herkent u dat aan de paars gekleurde datum.

__________________________________________

Bij een reservering worden de dagen van aankomst en van vertrek aangegeven met een diagonaal in rood en groen gekleurd vakje. U kunt hier met uw reservering op aansluiten.

__________________________________________

reserveren van 1 of meer dagen gaat als volgt:

• op de computer: klik op de dag van aankomst en sleep over het aantal dagen (muis) van uw verblijf in de kalender. Deze dagen worden oranje gekleurd.
  • klik op de laatste dag van uw verblijf; de gereserveerde periode wordt rood gekleurd.
  • tablet / telefoon: selecteer (=dubbelklik) op de aankomstdag en selecteer (=enkelklik) de vertrekdag .
  • de gereserveerde periode wordt rood gekleurd.
  • Onder de kalender worden, de aankomstdag en vertrekdag ter controle weergegeven.

ik wil de gereserveerde periode veranderen:

• computer: klik op de aankomstdag
  • tablet / telefoon: selecteer (=enkelklik) op de aankomstdag

De gereserveerde periode wordt gewist. U kunt een andere periode reserveren of het scherm verlaten.

__________________________________________

Hierna vult u het formulier volledig in. De velden met een zijn verplicht.

__________________________________________

Naast het tarief voor de sta-plaats bent u toeristenbelasting verschuldigd. Leden en inwoners van de Hoeksche Waard betalen geen toeristenbelasting.

__________________________________________

Nadat u akkoord bent gegaan met onze voorwaarden klikt u op de knop “reserveren”.

_________________________________________

Een reservering is slechts geldig bij volledige invulling van het reserveringsformulier. Na acceptatie door de havenmeester ontvangt u van ons een bevestigingsmail en is uw reservering een definitieve boeking.

Hoe werkt het..?

De kalender geeft 2 maanden tegelijk weer. Met de ‘pijltoetsen’  links- en rechtsboven in de kalender kunt u door het jaar bladeren. Beschikbare dagen zijn groen gekleurd. Als de camperplaats gereserveerd of definitief geboekt is , is deze dag rood gekleurd. Waneer het terrein is gesloten herkent u dat een paars gekleurde dag.

__________________________________________

reserveren van 1 of meer dagen gaat als volgt:

• de gereserveerde periode wordt rood gekleurd.

ik wil de gereserveerde periode veranderen:

• computer: klik op de aankomstdag
  • tablet / telefoon: selecteer (=enkelklik) op de aankomstdag

De gerserveerde periode wordt gewist. U kunt een andere periode reserveren of het scherm verlaten.

__________________________________________

Hierna vult u het formulier volledig in. De velden met een zijn verplicht.

_________________________________________